Cigaretter med damp

Efter mange års fast rygning har jeg endelig besluttet at lægge smøgerne på hylden. Det er en beslutning, der har været lang tid undervejs, da cigaretter for mig er forbundet med hygge og samvær, og derudover har en beroligende effekt på mig. Har jeg en stresset og travl uge, er de daglige pauser, med deres dertilhørende bidrag af nikotin, guld værd. Grunden til at jeg dog endelig tog springet, og valgte at stoppe med smøgerne, var, at en af mine kammerater introducerede mig til en e cigaret. Jeg havde naturligvis hørt om den lille el smøg før, men jeg vidste ikke rigtig, hvordan og hvorledes den fungerede. Jeg vidste f.eks. ikke at der fandtes såkaldt e væske, der både kan indeholde nikotin og desuden kommer i mange smagsvarianter. Jeg troede, at en e cigaret ville være en ret flad oplevelse, da vamddamp umiddelbart ikke lyder særlig spændende, men efter at have prøvet flere forskellige former for e væske, kan jeg varmt anbefale en el smøg. Jeg er vild med de mange smagsvarianter, og at jeg samtidig kan få mit nikotinbehov dækket er jo kun et plus.

E cigaret med i byen?

Det bedste ved at have skiftet en almindelig cigaret ud med en el smøg er uden tvivl, at jeg nu kan ryge, når jeg er i byen eller ude at spise på en restaurant. De mange regeler imod almindelige cigaretter gælder ikke for en e cigaret, da en el smøg bruger vanddamp, der ikke giver fare for passiv rygning. Jeg synes, at det er utrolig hyggeligt, og det har virkelig været dejligt at kunne gøre igen.