Et sted at mødes

Står du lige som mig, og mangler mødelokaler eller andet, kunne det være en rigtig god ide, at tjekke mulighederne ud på nettet. For nogle år siden startede jeg min egen virksomhed. Som så mange andre iværksætter projekter, har det lige taget sin tid, at finde fodfæste på markedet. Derfor har jeg for det meste kunne klare møder og aftaler hjemme fra mit eget hus. Men eftersom virksomheden er begyndt at vokse, er behovet for nogle mødelokaler også vokset. Samtidig har jeg nu også brug for nogle kontorlokaler, da jeg har ansat to mand mere i virksomheden, og pladsen hjemme på min egen matrikel, derfor nok bliver en smule trang. Jeg har altså været ude i kombineret mødelokaler og kontorlokaler i Kolding eller omegn.

Få drømmen til at gå i opfyldelse

Heldet til at finde mine kontorlokaler fandt jeg på nettet. Med lidt grundig rundsøgning og ved hjælp af nogle kontakter, fandt jeg frem til nogle super fine lokaler. Drømmen om min egen virksomhed har jeg haft i mange år. Dengang jeg startede var det selvfølgelig med bævrende hånd, at jeg kastede mig ud i nogle af projekterne. Men faktisk blev jeg godt hjulpet på vej i form af noget gratis iværksætter rådgivning, som jeg fandt frem til gennem en gammel kollega. Jeg synes det har været alle tiders, og er da også sikker på, at det har sparet mig for mange dumheder. Så går du med en lille iværksætter i maven, kan jeg kun anbefale dig at prøve det af. Men i processen, kan det helt sikker betale sig, at benytte sig af nogle gratis iværksætter rådgivning.