Fantastiske rejser til Island

Læs mere om pakkerejser til Island i denne artikel og klik her pakkerejser island

Står du og gerne vil til Island, kan du her få en samlet løsning til din rejse. Vil du gerne vide mere om rejser til island, skal du derfor læse med videre i denne artikel. Hvis du ønsker en uforglemmelig rejseoplevelse, så er Island det oplagte valg  Når du rejser til Island, har du mulighed for at opleve en unik natur. Islands natur er kendt for sine stærke kontraster, idet du både kan opleve varme kilder, sprudlende gejsere, kraftige vandfald, høje fjelde, flotte dale og meget, meget mere. Island byder på et væld af forskellige muligheder for dig, der ønsker en sjov og mindeværdig rejse.Denne tur er vores absolut BESTSELLER! Den er i grunden den samme tur som “Island rundt på 8 dage”, dog tre dage længere. Det er en tur vi anbefaler til vores kunder som ønsker at køre hele vejen rundt. Der forekommer ikke lige så meget intense kørsel som i 8 dage Island rundt og du har mere tid til at slappe af og nyde naturen.

Husk, Island er to og halv gange større end Danmark, med en rundvej på 1500 km så en kør-selv-tur kommer nemt op på 2500 km. På denne tur kommer du til at se fleste af de store opmærksomheder i landet i tæt forhold.
Turen er beregnet til 2 eller flere voksne, som deler dobbeltværelser eller bor i enkeltværelser
Vestfjordene er Islands skjulte perle, og samtidig den ældste og vildeste del af landet. Vestfjordene ligger nord for Reykjavik og er karakteriseret ved dybe og utroligt smukke fjorde, bjerge, stejle klipper, gletsjer, vandfald og naturbade.
Med sin afsides beliggenhed og tyndt befolkede egn på kanten af polarcirklen byder området også på et væld af havfugle, arktiske blomster og polarræve. Et sandt paradis for naturelskere og fotografer.
Turen er beregnet til 2 eller flere voksne, som deler dobbeltværelser eller bor i enkeltværelser.