Fejl med jeres blæk

Da vi i sin tid købte vores Canon inkjet printer, er vi begyndt at printe næsten udelukkende i gråtoner eller sort og hvid. Men når den sorte blækpatron løber ud, melder vores canon printerpatroner en rapport, hvor der står, at de gule, cyan og magenta canon blækpatroner også er tomme, selvom der stadig er masser af blæk tilbage i dem. Det var svært at tro at det passer, og det er virkelig et dårligt, ved ikke at have separate blækpatroner. I hvert fald har vi bare ville erstatte den sorte patron og så lade være med at udskrive i farver.

Spar penge – bruge vores tip

Desværre nægtede vores canon printer at udskrive i sort og hvid, indtil den også fik nye blækpatroner fra canon. Tja, hvis det er tilfældet bør vi måske virkelig overveje, at finde en mere fornuftig printer, som har separate printerpatroner. Det her er en ret besværlig og dyr situation nemlig.

Heldigvis, har vi imellem tiden fundet en løsning, der ikke indebærer at vi skal og og købe en anden canon printer eller at købe flere unødvendige canon printerpatroner. Man kan nemlig sætte et lille stykke tape over over hvert “vindue” på hver af farvepatronerne, og så var vi i stand til at “narre” printeren til at tro at canon printerpatroner var fulde.

Smart måde at udnytte jeres printerblæk på

Efter lidt mere søgning, opdagede jeg, at det er et fælles problem for rigtig mange med canon, især med hensyn til canon blækpatroner. Printer selvskaberne der laver canon printerpatroner, giver blot den argumentation at der konstant skal flyde blæk til at rense systemet. Jeg tager mine chancer, da det potentielle tab af farveprint ikke er så slemt i vores tilfælde, vil jeg også hellere bruge denne lidt smartere, mere bekvem og økonomiske udskrivningsmetode, end at skulle bruge mange penge på blækpatroner fra canon til at holde blæk beholdningen ved lige. Så hvis I står I det samme problem med jeres blæk som min hustru og jeg, så synes jeg virkelig, at I bør prøve det samme med jeres printerpatroner, som vi gjorde, inden I begiver jer ud i køb af en helt ny printer. Det kan jo være det også lykkedes for jer.