Hvad er der lige med de stiletter?

Stiletter er faktisk ikke så voldsomme, som de har været tidligere, når man ser på deres design.
Bevares, der findes stadig en del, hvor de har nogle virkelig høje hæle, men man har i det daglige trods alt nået et punkt, hvor man godt kan se, at det handler mere om designet med både det æstetiske og praktiske, end at man bare har nogle, der næsten er på kanten til at være stylter!
For sådan var det i gamle dage, hvor man helst skulle have nogle stiletter, der virkelig ragede op i vejret, og det sejeste var trods alt, at man havde nogle custommade stiletter, for så var de speciallavet til en, og der fandtes ikke nogle mangen til derude.
Nu om dage kan man få stiletter, hvor man godt ved, at man kan risikere at støde på andre derude, der har et par næsten magen til, hvor det måske bare er størrelsen, som der er anderledes.
Man kan så forsøge at pynte de stiletter lidt, så man får nogle særlige, men derfor kan man da også skrabe sammen til at få designet ens egne stiletter, hvis man ikke vil lave dem selv.

Stiletter forsvinder ikke sådan med det samme

Men før i tiden handlede det virkelig om, at man skulle have nogle høje stiletter, for der var udover status i at være høj også noget over, at man kunne rage så højt op i vejret og ikke mindst betjene dem.
Så når alle folk på lang afstand kunne se, at her havde man at gøre med en, der havde penge på lommen og kontrol over sig selv og kroppen, så vidste man, at det var en kvinde af status.
Dog er man, som sagt, nået frem til et punkt, hvor man godt kan se, at det ikke skal være decideret farligt at gå med stiletter, men derfor kræver det stadig sit, at man kan finde ud af at gå med dem.
Derfor kan man også tit spotte, hvis en mand har klædt sig ud som kvinde, og vedkommende forsøger at gå med stiletter for første gang…