Kæmpe billedrammer

Somme tider kan det være dejligt at få en af sine gode fotografier forstørret op og indrammet, så man har foreviget et dejligt minde. Det kræver selvfølgelig at man lige kan få fat på kæmpe Billedrammer i en størrelse af 100×140 cm, og det er ikke lige altid at det kan lade sig gøre i butikkerne, så derfor måtte jeg ty til nettet for at finde en der passede til det billede jeg gerne ville have indrammet.

Ud over at størrelsen 100×140 cm skulle være der, måtte det også gerne være en lidt enkelt men samtidig elegant billedramme, og det lykkedes mig til sidst at finde den helt rigtige til mit kæmpe billede. Det hænger nu i min stue, og jeg kan glædes over en super dejlig ferie aften, med den flotteste solnedgang og de dejlige farver der følger med det. Det er ikke sidste gang at jeg får forstørret et billede og får fundet kæmpe billedrammer, nu jeg ved hvor jeg skal lede efter dem henne. Det gode ved at købe en af disse Billedrammer 100×140 cm er at man hele tiden kan skifte det billede man gerne vil sidde og kigge på – og på den måde kan jeg jo få et nyt billede at kigge på, alt efter hvad der lige passer ind i mit humør.
Jeg har da også et billede i en af de her kæmpe billedrammer hængende i mit soveværelse, og det minder faktisk lidt om det der er på billedet ovenfor – det er de samme grønne farver, men på mit er der bare et lille vandfald i midten – og som er taget på en af mine eksotiske rejser. Det er så min måde at få lidt mere ud af mine rejser på, og på at jeg i min drømmeverden kan komme tilbage til et sådan vidunderligt sted.
Billedrammer i størrelsen 140×140 cm er faktisk en meget pasende størrelse til disse store posters som man kan få lavet, og det gør det lidt mere elegang og kunstnerisk at se på, når der er en billedramme omkring, fremfor at man bare hænger ens poster op.