Lækkert med sit eget

Min kæreste og jeg er begyndt og kigge rundt omkring efter en feriebolig mallorca. Vi har i længere tid snakket om, at en feriebolig mallorca ville være lige noget for os. Også fordi mine forældre allerede har et feriehus frankrig, og så kunne det jo være smart, at få en feriebolig mallorca, sådan så at vi har forskellige steder at tage hen, for at tage på ferie. Mine forældre fandt deres feriehus frankrig gennem den ejendomsmægler, som de også brugte dengang de købte deres hus. Han var super god og mine forældre har et rigtig godt forhold til ham. Så det gik faktisk rigtig nemt. Problemet ved det er bare, at han kun handler med feriehus frankrig, så han kan ikke rigtig hjælpe os med at finde noget på mallorca gennem ham.

Fandt det selvfølgelig på nettet

Men så er det jo godt, at man kan benytte sig af internettet. Her er det jo muligt at finde alt i hele verden, så mon ikke også, det skulle være muligt, at finde nogen der vil sælge en feriebolig på mallorca. Det fedeste ved det hele er, at mine svigerforældre har feriehus toscana, hvilket jo bare gør det hele meget bedre. Og sidste gang vi snakkede med dem, nævnte min svigerfar sit feriehus toscana. I den forbindelse gav han mig deres nummer, men sagde også at jeg kunne gå ind på deres hjemmeside, og bede om at blive kontaktet. Han sagde at det var ikke sværere, end at de kan ringe dig op, og så kunne jeg jo høre, hvad de havde at tilbyde. Så det har jeg altså gjort, og nu går jeg og venter på, at de kontakter mig for flere informationer om, hvad de kan tilbyde.