Nyt til huset

Mine forældre har nu været i gang med at renovere på huset i nogle år, og efterhånden er de nået igennem alle rummene. Så nu er de gået i gang med det udenfor. Og det betyder at de skal have nye garageporte. Jeg må indrømme, at det også er på tide, at de porte som er der nu, godt kunne trænge til en restaurering. De garageporte de har nu er også super upraktiske og der er bare så meget bøvl, når man skal lukke dem op. Derfor har de også snakket om, at de vil have nogle rulleporte nu. Rulleporte er også meget smartere, da de er nemmere at åbne, de er ikke helt så tunge, og så synes jeg også bare, at de ser smartere ud. Det sjove er så faktisk også, at rulleporte er billigere end andre garageporte. Så det ender nok med at blive sådan nogle, som de investerer i.

Kan ændre hele udtrykket

Det fede ved porte er, at de nemt kan ændre hele udtrykket ved hele huset. Og jeg er sikker på, at når mine forældre får udskiftet deres porte, vil deres hus komme til at se virkelig godt ud. For at finde frem til, hvor de skal købe har de været på nettet, for at undersøge de forskellige muligheder. Og faktisk fandt de et sted på fyn, som ser ret godt ud. du kan finde porte fyn her, og kan samtidig også kontakte dem for yderligere informationer, hvis du ønsker at vide mere. Jeg er i hvert fald spændt på at se, hvad mine forældre beslutter sig for. Og så kan jeg ikke vente med at komme i gang med projektet. Jeg har lovet min far at hjælpe med at rive den gamle ned. Og han har sagt, at vi allerede går i gang i næste uge.